Stap: inrichten architectuur

  1. Implementatie
  2. Stap: inrichten architectuur

Het vormgeven van de architectuur is belangrijk. De RSO (regionale samenwerkingsorganisatie) richt de technische architectuur in en het verzorgt het beheer.

Tools voor techniek

Het research & development team van VIPP Babyconnect heeft veel kennis over dit onderwerp en helpt regionale partnerschappen en RSO’s. Er zijn inmiddels enkele tools ontwikkeld voor de RSO’s die met de techniek aan de slag gaan:

 

  • Het Framework beschrijft de randvoorwaarden voor digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg.
  • Het Afsprakenstelsel Interoperabiliteit Geboortezorg bevat technische specificaties, veel kennis en achtergrondinformatie die nodig zijn om gebruiksvriendelijke digitale gegevensuitwisseling van geboortezorg te bereiken.
  • Implementatiehandleidingen geven handvatten voor de planning en uitvoering van implementaties van veilige digitale gegevensuitwisseling in de regio’s.

Neem contact op met programmabureau

Het research & development team van VIPP Babyconnect helpt jouw regio bij de technische vormgeving van de architectuur en de implementatie hiervan. Neem contact op met het programmabureau voor alle mogelijkheden rondom ondersteuning via 085-3012941 of info@carecodex.org.