Werken bij

Het programmabureau Babyconnect werkt aan de uitdaging om samen met de geboortezorg digitale gegevensuitwisseling te realiseren. Dit doen we met professionals en experts die het verschil kunnen maken. Verbinders die anderen het succes gunnen, strategen die met praktische oplossingen komen en doeners die gemakkelijk de weg vinden in een complexe omgeving.

Over VIPP Babyconnect

VIPP Babyconnect is een programma van de Nederlandse geboortezorg en het ministerie van VWS, uitgevoerd door Stichting CareCodex. VIPP Babyconnect zet zich in om digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg te realiseren. Gebruiksvriendelijke en veilige informatie-uitwisseling is een belangrijke manier om betere zorg te leveren aan moeder en kind bij zwangerschap en geboorte. Cliënten, zorgverleners, zorgorganisaties/zorgnetwerken en data-analisten/onderzoekers hebben een belangrijke stem in de aanpak.

De uitvoerende organisatie CareCodex is een stichting zonder winstoogmerk en zet zich in voor transparante, veilige digitale informatie-uitwisseling in de gezondheidszorg, waarbij het belang van de cliënt centraal staat. Ons team bestaat uit 20 personen.

Op dit moment hebben we geen vacatures.