Home » Werken bij

Werken bij

Babyconnect zoekt voor het programmabureau professionals en experts die het verschil kunnen maken. Verbinders die anderen het succes gunnen, strategen die met praktische oplossingen komen en doeners die gemakkelijk de weg vinden in een complexe omgeving. Kortom pioniers die met elkaar gegevensdeling in de Nederlandse geboortezorg mogelijk gaan maken.

Senior projectleider gebruikersgroepen
Ben jij in staat de wensen en eisen van de gebruikers die met gegevensuitwisseling aan de slag gaan te verzamelen en te vertalen naar advies en beleid? Weet je anderen te betrekken bij ontwikkelingen die nieuw en onbekend zijn? Kun je de verbinding leggen tussen verschillende mensen en activiteiten, zodat de uitkomst beter wordt dan verwacht? Wil jij je inzetten voor een vernieuwend programmabureau in de geboortezorg? Ja?! Solliciteer dan direct op deze leuke functie!

Programmamanager Babyconnect
Ben jij ondernemend, innovatief en dynamisch? Ben je daarnaast als geen ander in staat om een team van experts aan te sturen, weerstanden te overbruggen en beschik je over het vermogen om mensen te verbinden en committeren? En ben je daarnaast enthousiast om mee te bouwen aan een organisatie in ontwikkeling?

Projectmedewerker
Wil jij pionieren in een vernieuwend programmabureau gericht op de geboortezorg? Ben jij accuraat, hulpvaardig en initiatiefrijk? Heb jij een uitstekend analytisch vermogen waardoor knelpunten kunnen worden voorkomen? Heb jij daarnaast ervaring in het ondersteunen van projecten? En weet jij als geen ander een overzicht te behouden?

Communicatie Adviseur
Zit het perfect vertalen van de visie en missie naar een effectief communicatieplan bij jou in het bloed? Ben jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online communicatiemiddelen? Voel jij je prettig in een continue veranderende omgeving met een hoog tempo en veel vrijheid voor nieuwe creatieve ideeën? En ben jij die verbindende schakel die als geen ander zaken voor elkaar weet te krijgen?

Lid Raad van Bestuur – Organisatie & Bedrijfsvoering
Wil je bijdragen aan het actieprogramma van VWS gericht op het verbeteren van zorg voor moeder en kind door veilige informatie-uitwisseling? Ben je bewezen succesvol bestuurder en heb je ruime ervaring met het opbouwen en leiden van organisaties? En weet je als geen ander in welk krachtenveld Babyconnect zich bevindt en hoe je dit samen tot een succes brengt?

Voorzitter & Lid Raad van Toezicht – Financiën & ICT
Ben je een ervaren toezichthouder en wil je jouw expertise op het gebied van financiën en/of ICT inzetten voor de Raad van Toezicht van CareCodex? En wil je zo bijdragen aan een actieprogramma van VWS voor betere zorg voor moeder en kind door veilige informatie-uitwisseling? Ben je degene die weet te balanceren tussen ondersteunen, kritisch toezien en inspireren tot vernieuwing?

Financial Controller
Heb jij een sterke affiniteit met de geboortezorg en reeds enkele jaren leidinggevende ervaring opgedaan (binnen de zorg)? Durf je kritisch te zijn en ben je flexibel? En ben je daarnaast enthousiast om mee te bouwen aan een organisatie in ontwikkeling?

Senior Beleidsadviseur
Zie jij het als een uitdaging om de nieuwste ontwikkelingen in de geboortezorg te vertalen naar duidelijk en werkbaar beleid? Ben jij in staat om buiten de bestaande kaders te denken en passende oplossingen te vinden waar de creativiteit vanaf spat? Wil jij daarnaast je ervaring als beleidsadviseur en je heldere communicatievaardigheden inzetten voor een vernieuwend programmabureau in de geboortezorg?

Nieuws

Blog

Share This