Nieuwsbrief

  1. Nieuwsbrief

Iedere maand versturen wij een nieuwsupdate van de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg.

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief december 2022 »

Met o.a. meer over gegevensuitwisseling met clienten, de voortgang eerste implementaties naar livegang, de nieuwe e-learning over viewer en de special ‘Eindgebruikers aan het roer’.  

Nieuwsbrief november 2022 »

Met o.a. nieuws over de herzieningsaanvragen, de eerste implementaties, PGO en de gegevensoverdracht naar JGZ

Nieuwsbrief oktober 2022 »

Met o.a. nieuws over de Wegiz, ontwikkelingen binnen de regionale partnerschappen, de lancering van het Inspiratieplein en een terugblik naar het webinar digitale gegevensuitwisseling geboortezorg.

Nieuwsbrief september 2022 »

Met o.a. nieuws over de eerste herzieningsaanvragen, de kick-off implementatie PGO en de accreditatie voor de e-learning digitale gegevensuitwisseling geboortezorg voor artsen en medisch specialisten.

Nieuwsbrief juni 2022 »

Een speciale nieuwsbrief volledig in het teken van de extra financiering van het Ministerie van VWS voor digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg.

Nieuwsbrief mei 2022 »

Met o.a.: de nieuwe versie van de informatiestandaard geboortezorg, informatie over Mitz en Nuts, het delen van kennis tussen cliënten en zorgverleners en het XIS keurmerk voor leveranciers in de geboortezorg.

Nieuwsbrief april 2022 »

Met o.a.: goed nieuws uit de regio Utrecht-Amersfoort, de afronding van een voorbeeldimplementatie en een succesvol gesprek tussen eindgebruikers en medewerkers van het ministerie van VWS.

Nieuwsbrief maart 2022 »

Met o.a.: Hoe informeren Brabant en Utrecht hun regionale partnerschap, terugblik op de eindgebruikergroepen zorgorganisaties en data-analisten/zorgverleners en breaking news uit Noord-Nederland.

Special: Gezamenlijke nieuwsbrief VIPP programma’s februari 2022 »

Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke eenmalige uitgave van de VIPP-programma’s en PGO on Air in het kader van de Slimme Zorg Estafette.
VIPP staat voor Versnellingsprogramma Informatie-uitwisseling Patiënt & Professional.

Nieuwsbrief februari 2022 »

Met o.a.: De regionale partnerschappen gaan versnellen en waardevolle input opgehaald bij cliënten en zorgverleners.

Nieuwsbrief januari 2022 »

Met o.a.: De kick-off in de regio Brabant en de instructie voor aanlevering aan Perined vanuit Vrumun. Daarnaast maak je kennis met projectleider Evi van der Linden.