Nieuwsbrief

  1. Nieuwsbrief

Iedere maand versturen wij een nieuwsupdate van de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg.

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief mei 2023 »

Deze maand lees je o.a. meer over eindgebruikers die meedenken over de viewer, wat gebeurt er onder de motorkap?, duurzaam informatiestelsel geboortezorg start met behoeften van eindgebruikers en eindigt met hun goedkeuring over de toepassingen hiervan, het jaaroverzicht 2022 en maak kennis met onze nieuwe collega bij de financiële administratie: Terra de Groot. 

Nieuwsbrief april 2023 »

Deze maand lees je o.a. meer over hacken in Utrecht, 85% van VSV’s/IGO’s doen mee, praktijkvoorbeeld eerste implementatie, PGO geboortezorg waardevol en maak kennis met de nieuwe kwartiermaker Eindgebruikersorganisatie. 

Nieuwsbrief maart 2023 »

Deze maand lees je meer over eindgebruikers denken en doen mee, betere gegevensuitwisseling geboortezorg in Rijnmond, Utrecht-Amersfoort en Midden- en Oost-Nederland en meer…

Nieuwsbrief februari 2023 »

Deze maand lees je meer over het hele land in beweging, de laatste kans om aan te sluiten bij een regionaal partnerschap, informatiesessies in maart, duurzame bekostiging digitale gegevensuitwisseling geboortezorg en meer…

Nieuwsbrief januari 2023 »

Deze maand lees je meer over de livegang in Noord-Holland Noord, de kerntafelgesprekken, de workshop communicatie ‘van plan naar actie’ en de implementatie en uitrolplannen van de regionale partnerschappen.