Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Iedere maand versturen wij een nieuwsupdate van de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg.

– Nieuwsbrief februari 2020

Met o.a.: laatste nieuws over lopende subsidieronde, informatiebijeenkomsten in de regio over VIPP-programma Babyconnect, terugblik bijeenkomsten gebruikers en Whole System in the Room, kennismaking met officemanager Jolande Voorma-Kanters.

– Nieuwsbrief januari 2020

Met o.a.: De start van de tweede subsidieronde; de planning van de gebruikersgroepen voor de komende tijd; kennismaken met bestuurder Sonia Jennings; de basis op orde tijdens Whole System in the Room.

– Subsidie special december 2019

Met o.a.: De juiste gegevens, op het juiste moment, bij de cliënt en bij de juiste zorgverlener; tweede subsidieronde start 1 februari, voorbereiden kan nu al!; webinar 9 december 2019 ‘praktische tips om te kunnen starten met digitale gegevensuitwisseling in jouw regio’.

– Nieuwsbrief november 2019

Met o.a.: Een interview met bestuurder Dorine Veldhuyzen over people-centred care, een nieuwe animatie, informatie over een gebruikersbijeenkomst op 11 december én een webinar dat je helpt om verdere stappen te zetten.

– Nieuwsbrief oktober 2019

Met o.a.: Regionale partnerschappen met 11 VSV’s dienen eerste subsidieaanvraag in, interview kersverse ouders over gegevensuitwisseling, cliëntervaringen centraal, kennismaking met Babyconnect beleidsadviseur Claartje Schouten, terugblik drukbezochte bijeenkomst over de digitale gegevensuitwisseling tussen de geboortezorg en jeugdgezondheidszorg, twee toelichtende infographics over hoe digitale gegevensuitwisseling eruit kan komen te zien.

– Nieuwsbrief september 2019

Met o.a.: Interview projectleider Karin Visser over hoe regio Amsterdam de subsidieaanvraag aanpakt, kennismaking met de nieuwe projectleider gebruikersgroepen én communicatieadviseur, reacties patiëntenexperts van IKONE op Babyconnect, uitleg interoperabiliteitsmodel.

– Subsidiespecial juli 2019

Vanaf 1 juli 2019 kan er subsidie aangevraagd worden bij het ministerie van VWS. In deze special alles over de aanvraag, tips, en een link naar antwoorden op veelgestelde vragen.

– Nieuwsbrief juni 2019

Met o.a.: Voorzitter stuurgroep Babyconnect Renie Heerbaart (RSONL en RSO IZIT) geeft stokje over aan Stichting Carecodex, kennismaking nieuwe programmamanager Babcyconnect Susan Osterop, en meer.

– Nieuwsbrief mei 2019

Met o.a.: Regio Rijnmond aan het woord over hoe zij zich voorbereiden op het uitwisselen van digitale gegevens tussen 6 VSV’s, PGO vs Babyconnect, een kijkje onder de motorkap van de aanpak van Babyconnect en publicatie subsidieregeling vertraagd.

– Nieuwsbrief april 2019:

Met o.a.:
Babyconnect ontvangt subsidie van ministerie van VWS, maandelijks overleg met ondersteuners veld, Informatieberaad maakt kennis met Babyconnect.