Nieuwsbrief

  1. Nieuwsbrief

Iedere maand versturen wij een nieuwsupdate van de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg.

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief november 2023 »

Deze maand lees je onder andere over de feestelijke livegang van PGO’s in de geboortezorg op 22 januari 2024, de overeenstemming over de samenwerkingpenvoerders van de regionale partnerschappen van VIPP Babyconnect en Onatal en Orfeus , een succesvolle functionele test in Rijnmond en meer.

Nieuwsbrief oktober 2023 »

Deze maand lees je onder andere een blog van programmamanager Susan Osterop: tijd voor resultaten, een behaalde mijlpaal: PGO gegevensdienst geboortezorg gepubliceerd, een interview met Sjaak Gondelach en lees je over het Bo college in Amersfoort.

Nieuwsbrief september 2023 »

Deze maand lees je onder andere meer over de projectleidersdag, een interview met verloskundige Marije Zandstra, een waardevolle PGO hackathon, eindgebruikers die meedenken over XIS Keurmerk Geboortezorg en ontwikkelingen bij Vrumun.

Nieuwsbrief augustus 2023 »

Deze maand lees je onder andere meer over implementatiestappen in de zomer, wijziging beleidsregel VIPP Babyconnect, onder de motorkap met Chipsoft en Hinq, update routekaart, officiële goedkeuring; 85% VSV’s/IGO’s doen definitief mee en maak kennis met Dion Zijtveld.

Nieuwsbrief  juni 2023 »

Deze maand lees je o.a. meer over kennis delen in (en tussen) de regionale partnerschappen, hoe we in contact blijven met de eindgebruikers, de brede steun voor het Duurzaam Informatiestelsel Geboortezorg, de aanhoudende inzet van de projectleiders en maak kennis met onze nieuwe collega: Fleur van der Sterren. 

Nieuwsbrief mei 2023 »

Deze maand lees je o.a. meer over eindgebruikers die meedenken over de viewer, wat gebeurt er onder de motorkap?, duurzaam informatiestelsel geboortezorg start met behoeften van eindgebruikers en eindigt met hun goedkeuring over de toepassingen hiervan, het jaaroverzicht 2022 en maak kennis met onze nieuwe collega bij de financiële administratie: Terra de Groot. 

Nieuwsbrief april 2023 »

Deze maand lees je o.a. meer over hacken in Utrecht, 85% van VSV’s/IGO’s doen mee, praktijkvoorbeeld eerste implementatie, PGO geboortezorg waardevol en maak kennis met de nieuwe kwartiermaker Eindgebruikersorganisatie. 

Nieuwsbrief maart 2023 »

Deze maand lees je meer over eindgebruikers denken en doen mee, betere gegevensuitwisseling geboortezorg in Rijnmond, Utrecht-Amersfoort en Midden- en Oost-Nederland en meer…

Nieuwsbrief februari 2023 »

Deze maand lees je meer over het hele land in beweging, de laatste kans om aan te sluiten bij een regionaal partnerschap, informatiesessies in maart, duurzame bekostiging digitale gegevensuitwisseling geboortezorg en meer…

Nieuwsbrief januari 2023 »

Deze maand lees je meer over de livegang in Noord-Holland Noord, de kerntafelgesprekken, de workshop communicatie ‘van plan naar actie’ en de implementatie en uitrolplannen van de regionale partnerschappen.