Digitaal platform

Online groepen op het digitaal platform Babyconnect  

De komende jaren wordt met verschillende mensen veel kennis ontwikkeld in de regio. Om hiervoor goed samen te werken biedt het programmabureau de regio’s een digitaal platform. Via https://gebruikers.babyconnect.org/  is er een digitaal platform gemaakt waarvan deelnemende regio’s gebruik kunnen maken. Elke regio kan desgewenst een eigen pagina krijgen en een eigen groep waarin kan worden samengewerkt. Je kunt zelf het beheer krijgen over je groep! 

Online groepen
Het digitaal platform is gebouwd in Pleio, een samenwerkingsplatform voor en door overheidsorganisaties dat is gericht op samenwerken en het delen van kennis. Eén van de onderdelen van Pleio is het werken met online groepen 

Online groepen bieden veel mogelijkheden:  

  • Kennis delen 
  • Samen aan documenten werken. 
  • Vragen stellen 
  • Discussies starten
  • Evenementen plannen
  • Snel in contact met andere leden binnen open of besloten groep 

Je vindt hier alles op één plek, zodat je efficiënt online samen kunt werken en kennis kunt delen met je regio of groep. 

Aan de slag
Wil je aan de slag op het digitaal platform activeer hier een account! En ga op zoek bij de online groepen waar je wilt aansluiten.  

Instructies voor gebruik digitaal platform 
Kom je er niet helemaal uit, maak dan gebruik van de handleiding! Mis je iets of werkt iets niet prettig. Neem dan gerust contact met ons op 

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met Marleen Veninga, trainer/expert