Babyconnect ondersteunt de regio’s bij alle randvoorwaarden en ontwikkelingen die nodig zijn voor regio’s om digitale gegevensuitwisseling te realiseren. Daarvoor organiseert Babyconnect informatiebijeenkomsten, workshops en trainingen over het programma Babyconnect.

Informatiebijeenkomsten

In een informatiebijeenkomst over Babyconnect wordt de achtergrond van het programma geschetst en wordt stil gestaan bij de impact van Babyconnect. Ook worden de grondbeginselen van Babyconnect in deze bijeenkomst uitgelegd. Het kan een eerste kennismakingsbijeenkomst zijn over Babyconnect of een bijeenkomst die de regio’s op weg helpt naar een goede implementatie. Daarnaast biedt een bijeenkomst kennis, inzicht en praktische vaardigheden. Met een duidelijke uitleg van de visie van Babyconnect kunnen regio’s aan de slag om hun eigen visie te formuleren. Een informatiebijeenkomst reikt handvatten aan waarmee regio’s verder kunnen.

Deze informatiebijeenkomst kan op aanvraag georganiseerd worden en is geschikt voor: VSV’s, IGO’s, zorgverleners, bestuurders, ICT medewerkers van zorginstelling, RSO, ROS en projectleiders.

Workshop ‘Schrijven subsidieaanvraag’

Vanuit Babyconnect wordt maandelijks de workshop ‘schrijven subsidieaanvraag’ aangeboden. Deze workshop helpt penvoerders en projectleiders van regio’s die in de tweede of derde periode de subsidie willen aanvragen.

Ervaringen en kennis vanuit de eerste tranche zullen worden gedeeld. Er is veel ruimte voor vragen uit de praktijk. Tijdens deze workshop wordt heel praktisch gewerkt aan de subsidieaanvraag Babyconnect

Deze workshop is geschikt voor projectleiders en penvoerders.

De data waarop Babyconnect deze workshop organiseert:

De data van de workshops zijn ook terug te vinden in de agenda op de website. 

Informatie en aanmelden
Wil je meer weten over de informatiebijeenkomsten of workshops? Of wil je jezelf aanmelden? Stuur dan een mail naar: info@carecodex.org of bel naar: 085-3012941.

Share This