Module digitaal platform

Om het delen van kennis en ervaringen te stimuleren, is een digitaal platform opgezet waarin in groepen (communities) van alles gedeeld kan worden. Je vindt er tevens pagina’s met informatie uit de regio. Wat het digitaal platform kan betekenen voor regio’s kom je in deze module te weten.

et|arrow_carrot-down_alt2|;

De mogelijkheden van het digitaal platform

Kennis delen, deelnemen aan groepen op community, een eigen webpagina, dit kan op het digitaal platform VIPP Babyconnect.

Wil je ook met het digitaal platform gaan werken, wil je groepen voor de regio, dan kunnen we je hiermee op weg helpen. We gebruiken hierbij de handleiding digitaal platform.

De komende jaren wordt met verschillende mensen veel kennis ontwikkeld in de regio. Om hiervoor goed samen te werken biedt het programmabureau VIPP Babyconnect de regio’s een digitaal platform. Alle deelnemende regio’s kunnen gebruik maken van dit platform. Elke regio kan desgewenst een eigen pagina krijgen en een eigen groep waarin kan worden samengewerkt. Je kunt zelf het beheer krijgen over je groep!

Deze module wordt op maat gegeven en is op aanvraag beschikbaar voor projectleiders van regionale partnerschappen, communicatiemedewerkers en -adviseurs. Ook kan een workshop worden gegeven aan de werk- en stuurgroep van een regionaal partnerschap.

Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden van het digitaal platform en wat er nu zoal op te vinden is.

et|icon_comment_alt|v

Vragen?

Heb je nog vragen over trainingen of modules, stuur dan een e-mail naar info@carecodex.org.