E-learning viewer

 1. Samen bouwen
 2. Trainingen
 3. E-learning viewer

Om veilige digitale gegevensuitwisseling te realiseren, hoeft er geen nieuw systeem gebouwd te worden. Iedere zorgverlener kan in het eigen zorginformatiesysteem blijven werken, maar toch beschikken over relevante informatie van andere zorgverleners. 

Er wordt gewerkt met een zogenaamde viewer. Een viewer is een hulpmiddel om digitale gegevensuitwisseling tussen geboortezorgverleners mogelijk te maken. Zorgverleners kunnen op deze manier beter samenwerken.

E-learning ‘Wat is een viewer?’

Deze e-learning is ontwikkeld om jou als zorgverlener mee te nemen in het gebruik van een viewer in de geboortezorg. Het doel van deze module is om jou de basiskennis over een viewer mee te geven. 

Inhoud e-learning

Na het volgen van deze e-learning weet je wat een viewer is, hoe het in grote lijnen werkt en waarvoor je een viewer gebruikt.

Voor wie?

De e-learning is geschikt voor alle zorgprofessionals die met digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg aan de slag gaan.

Niveau

De e-learning is voor iedereen toegankelijk. Er is geen specifiek aanvangsniveau nodig om de e-learning te kunnen volgen.

Lengte e-learning

Het doorlopen van de e-learning ‘Wat is een viewer?’ kost ongeveer 15 minuten.

Doelstelling e-learning

Je weet als zorgverlener wat een viewer is, hoe het in grote lijnen werkt en waarvoor je een viewer gebruikt.

Leerdoelen

Na het volgen van de e-learning weet je:

 • wat een viewer is;
 • voor wie een viewer is;
 • wat je met een viewer kunt.
  Start e-learning

  Klik op de button rechts of op deze link om de e-learning te starten. Je komt dan op de inlogpagina van de e-learning terecht. Er is geen registratie nodig.

  Accreditatie

  Accreditatie is op dit moment nog niet van toepassing voor deze training.

  v

  Vragen?

  Heb je nog vragen over de e-learning, stuur dan een e-mail naar info@carecodex.org.