Nieuwsbrieven in 2021

  1. Jaaroverzicht
  2. Nieuwsbrieven in 2021

In 2021 zijn er twaalf nieuwsbrieven verschenen. Van de ontvangers heeft gemiddeld 43,25% de nieuwsbrief gelezen. Het ledenbestand groeide in 2021 met meer dan 50 personen. Hieronder de nieuwsbrieven en een opsomming van de onderwerpen.

Terugblik 2021 »

Deze nieuwsbrief staat in het teken van de hoogtepunten van 2021. 

Nieuwsbrief december (2) 2021 »

Met o.a.: Vier regionale partnerschappen hebben de subsidie toegekend gekregen, een goed ingevuld zorgdossier zorgt voor betere gegevensuitwisseling, op weg naar een integrale digitale zwangerschapskaart en meer over hoe regio’s hun zorgverleners op de hoogte houden.

Nieuwsbrief december 2021 »

Met o.a.: praktijkvoorbeelden voor regionale partnerschappen, visiedocument over de regierol van eindgebruikers, interview Christi Ouwerkerk, projectleider van regio West, een nieuwe interactieve routekaart.

Nieuwsbrief oktober 2021 »

Met o.a.: een interview met projectleider Corien van der Haar, een update over de eindgebruikersgroepen en de innovatie- en beheercyclus en twee e-learnings die beschikbaar zijn gekomen.

Nieuwsbrief september 2021 »

Met o.a.: het betrekken van eindgebruikers is opgenomen in de standaard voor digitale gegevensuitwisseling en onze vernieuwde Babyconnect website.

Nieuwsbrief augustus 2021 »

Met o.a.: een e-learning over PGO, projectleidersbijeenkomst nieuwe stijl en een update over de ontwikkelingen.

Nieuwsbrief juni-juli 2021 »

Met o.a.: 9 partnerschappen na sluiting subsidiemogelijkheden, regio Amsterdam-Amstelland-Almere heeft subsidie binnen, kraamzorgorganisatie wisselt gegevens uit, Jasper Prinsen nieuwe collega R&D, regio’s zettten samen de volgende stap.

Nieuwsbrief mei 2021 »

Met o.a.: Subsidieaanvraag Noord-Nederland toegekend, de lange adem van de kartrekkers in Brabant en Limburg, eindgebruikers leveren input voor het bevalplan en een blog van bestuurder Sonia Jennings over innovatie waarbij ontwikkeling en implementatie samen oplopen.

Nieuwsbrief april 2021 »

Met o.a.: Dijklander Ziekenhuis en verloskundigen wisselen digitaal gegevens uit, CareCodex ontvangt DIZRA award voor VIPP Babyconnect, kraamzorg gaat stappen zetten om digitalisering en digitale gegevensuitwisseling te realiseren en een animatie over de rol van eindgebruikers bij het realiseren van veilige digitale gegevensuitwisseling.

Nieuwsbrief maart 2021 »

Met o.a.: Informatie over de opbouw van de indicatieve kosten voor veilige digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg, een update over de stapsgewijze technische ontwikkelingen, routekaart voor de laatste subsidieperiode en kennismaken met onze nieuwe collega Rianne.

Nieuwsbrief februari 2021 »

Met o.a.: Verloskundigen wisselen gegevens uit via aanpak VIPP Babyconnect, uitleg over de stapsgewijze realisatie digitale gegevensuitwisseling geboortezorg, inspirerend panelgesprek over netwerkzorg, veel werk verzet door Noordoost-Nederland op weg naar de subsidieaanvraag VIPP Babyconnect en meer.

Nieuwsbrief januari 2021 »

Met o.a.: Twee regio’s dienen subsidieaanvraag in, eindgebruikers denken mee over inhoud training, inspiratiesessie geboortezorg als netwerkzorg tijdens inspiratiesessie, conceptimpactanalyse digitale gegevensuitwisseling tussen JGZ en geboortezorg besproken, interview bestuurder Peter Boudewijn van RST Zorgverleners over de samenwerking in de regio.

Tip!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. Zo mis je niets meer over digitale gegevensuitwisseling.

Aanmelden nieuwsbrief