Landelijk dekkend netwerk

  1. Jaaroverzicht
  2. Landelijk dekkend netwerk

Landelijk dekkend netwerk

Het landelijk dekkend netwerk van negen regionale partnerschappen is gegroeid tot in totaal 85% van de VSV’s die werken aan de implementatie van digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg. Tot 31 maart 2023 konden VSV’s zich nog aansluiten bij een van de negen regionale partnerschappen. Zes regionale partnerschappen hebben een wijzigingsaanvraag ingediend bij het ministerie van VWS en deze aanvragen zijn in juli 2023 allemaal officieel goedgekeurd. Daarmee doet 85% van de VSV’s en IGO’s definitief mee.

Uitbreiding partnerschappen verdeeld over het hele land

De uitbreidingen vonden plaats bij de regionale partnerschappen Rijnmond, Noord-Holland Noord, West, Brabant, Midden- en Oost-Nederland en Noord-Nederland.

Lees meer >>>

Geslaagde projectleidersdag

We hebben nog 9 maanden… Dat was het thema van de projectleidersdag in 19 september. De projectleiders uit alle partnerschappen kwamen bij elkaar om de voortgang van het project Babyconnect te bespreken. Aan de hand van informatieve workshops en presentaties, werden de projectleiders meegenomen in mijlpalen, verwachtingen en beheeronderwerpen. Zo werd zichtbaar wat op de korte termijn aangepakt kan worden en wat nu belangrijk is bij de implementaties. 
Het was een geslaagde projectleidersdag met als resultaat dat de 9 maanden na september 2023 gezamenlijk volop door wordt gegaan met de implementaties.

Lees meer >>>