Inrichten architectuur

 1. Implementatie
 2. Inrichten architectuur

Een medewerker van de RSO (regionale samenwerkingsorganisatie) zal de technische architectuur inrichten en het beheer verzorgen. Het vormgeven van de architectuur is belangrijk. Het research & development team van Babyconnect heeft veel kennis van dit onderwerp en helpt regio’s en RSO’s. Er zijn inmiddels enkele tools ontwikkeld voor de RSO’s die met de techniek aan de slag gaan.

 • Het framework
  Dit document beschrijft de randvoorwaarden voor digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg.
 • Handboek interoperabiliteit
  Dit handboek behandelt de elementen die functioneel nodig zijn voor uitwisseling van gegevens in de geboortezorg. De elementen hierin volgen het interoperabiliteitsmodel.
 • Handboek technische architectuur
  Dit handboek beschrijft de technisch elementen die nodig zijn voor een uitwisseling van gegevens in de geboortezorg. De elementen hierin volgen het interoperabiliteitsmodel.
 • Handleiding/gebruiksaanwijzing per module
  Babyconnect heeft met vele partijen samen een scenario ontwikkeld van hoe digitale gegevensuitwisseling technisch kan werken. Dit scenario voldoet aan de eisen van het framework. Hierin komen verschillende modules aan bod, die in de handleidingen verder uitgelegd worden.

Neem contact op met programmabureau

Het research & development team van Babyconnect helpt jouw regio bij de technische vormgeving van de architectuur en de implementatie hiervan. Neem contact op met het programmabureau voor alle mogelijkheden rondom ondersteuning.

Je bent in: IMPLEMENTATIE

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met het programmabureau, Toon Wezenberg.