1. Nieuws
  2. Kennis en ervaringen delen

Kennis en ervaringen delen

15 december 2020

Ben jij benieuwd hoe Noord-Holland Noord en Rotterdam-Rijnmond de implementatie aanpakken? Of ben je benieuwd naar ervaringen van regio’s die op weg zijn naar de subsidieaanvraag? Op de website van VIPP Babyconnect vind je een pagina met allerlei handige informatie. Bijvoorbeeld de link naar een webpagina van de regio’s Noord-Holland Noord en Rotterdam-Rijnmond. Op deze pagina delen zij ervaringen, nieuwtjes en contactgegevens.

Regionale partnerschappen die aan de slag zijn met de subsidieaanvraag of de subsidie toegekend hebben gekregen, kunnen een webpagina gebruiken die VIPP Babyconnect voor hen inricht. Er kan van alles op worden gedeeld; interviews, ervaringen, belangrijke momenten en contactgegevens. De voortgang die regio’s maken, is zo makkelijker te volgen en er kunnen contacten worden gelegd. De pagina’s worden gemaakt op een digitaal platform. Hier werken we ook met communities voor onder andere de gebruikersgroepen, projectleiders en themagroepen.

Je vindt de pagina’s hier:

Publicatie regio Utrecht

De regio Utrecht is volop aan de slag met digitale gegevensuitwisseling. Er is een overzichtelijke publicatie gemaakt met informatie over de huidige situatie in de regio en het gewenste toekomstbeeld. Waar staat de regio nu? Wat gaat er goed? En waarom is digitale gegevensuitwisseling nou zo belangrijk is. Het staat allemaal in het heldere document vol met inspiratie en informatie.

Ervaring uit de regio

Door het delen van ervaringen en kennis leren regio’s van elkaar. Vandaar dat ervaringen en kennis uit de regio wordt verzameld op de website van VIPP Babyconnect. Op de pagina ‘kennis uit de regio’ vind je bijvoorbeeld de links naar de webpagina’s van de deelnemende regio’s én de publicatie van de regio Utrecht. Handig om in de gaten te houden dus!