Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online sessie: denk mee over de ontwikkeling van een community digitale gegevensuitwisseling

13 juni 2023, 19.30 - 21.00

Denk mee over de ontwikkeling van een community digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg. Jullie kennis, wensen, ervaring en inzichten zijn van waarde om dit project tot een succes te maken.

Wat is nut & noodzaak van een community?
Een community over digitale gegevensuitwisseling kan professionals en betrokkenen in de geboortezorg helpen om samen te werken, te leren en te innoveren. Maar wij horen graag van jou: is zo’n tool van belang om te hebben? Wat zijn de belangrijkste voordelen?

Hoe kan de community de landelijke en regionale kennisuitwisseling ten goede komen?
Een goed ontworpen en gebruiksvriendelijke community stelt zorgprofessionals in staat om snel en effectief informatie uit te wisselen, ongeacht geografische barrières. Dit draagt bij aan het verminderen van kennisverschillen in het land en het bevorderen van gelijke toegang tot de beste zorg. We zijn benieuwd naar jouw ideeën over hoe we dit het beste kunnen bereiken!

Waarom zou je een community wel of niet gebruiken?
We willen graag van jou horen wat voor jou de belangrijkste redenen zijn om deel te nemen aan een community? En wat zijn de belangrijkste obstakels die je ervan zouden weerhouden om de tool te gebruiken? En denk je dat een app of een online browseromgeving beter werkt voor jou en je collega’s?

In een online sessie gaan wij met deze en andere vragen aan de slag. De resultaten van de bijeenkomsten gebruiken we voor de verdere ontwikkeling. We organiseren twee identieke bijeenkomsten op verschillende tijden zodat zoveel mogelijk mensen kunnen deelnemen en input kunnen geven. De sessies zijn interactief en duren ongeveer 1,5 uur.

Wanneer?
Donderdag 01 juni 15:30 – 17:00 uur of dinsdag 13 juni 19:30 – 21:00 uur

Aanmelden
Doe jij mee? Meld je aan door een mail te sturen aan eindgebruikers@geboortezorg.org. Geef daarbij aan op welk moment je wilt aansluiten: donderdag 1 juni: 15.30 – 17.00 uur of dinsdag 13 juni: 19.30 – 21.00 uur

Doelgroep
(Eind)gebruikers.

Bekijk de Uitnodiging eindgebruikers community

Gegevens

Datum:
13 juni 2023
Tijd:
19.30 - 21.00
Evenement Tags:
, ,