Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Denk mee over eisen waar bronleveranciers aan moeten voldoen? (normenkader XIS Keurmerk Geboortezorg)

18 september 2023, 19.30 - 21.00

Vind jij het ook belangrijk dat jij als zorgverlener zeker weet dat jouw zorginformatiesysteem voldoet aan de eisen voor veilige digitale gegevensuitwisseling?

Op dit moment stelt een landelijke werkgroep eisen op waaraan leveranciers van de zorginformatiesystemen in de geboortezorg moeten voldoen. Deze eisen worden verzameld in een landelijk normenkader. Dit normenkader stelt eisen aan de zorginformatiesystemen voor het digitaal uitwisselen van medische gegevens van de cliënt. De leveranciers die aan deze eisen voldoen, ontvangen het XIS Keurmerk Geboortezorg.

Voor de ontwikkeling van het XIS Keurmerk Geboortezorg zijn jouw kennis, ervaring en inzichten van grote waarde. Alleen zo sluit het keurmerk aan op de eisen en wensen van zorgverleners. Laat jouw mening horen over de digitale uitwisseling van medische gegevens van cliënten tijdens een online sessie op maandag 18 september of woensdag 20 september. Tijdens deze online sessies bepalen we o.a. de volledigheid van de huidige versie van het normenkader en brengen we prioritering aan in de normen vanuit jouw perspectief als zorgverlener, brengen we samen prioritering aan in de eisen van het normenkader en vullen we waar nodig de eisen aan.

Ter voorbereiding ontvang je op 11 september enkele eisen van het huidige normenkader. Aan jou de vraag om deze normen te controleren op compleetheid en prioritering aan te brengen in de normen.

De opbrengst van de online sessies wordt verwerkt in het normenkader, zodat we samen de digitale uitwisseling van medische gegevens binnen de geboortezorg een stap verder brengen.

Wanneer?
Maandag 18 september 19:30 – 21:00 uur of woensdag 20 september 15:30 – 17:00 uur

Aanmelden
Doe jij mee? Meld je aan door voor 11 september een mail te sturen aan eindgebruikers@geboortezorg.org. Geef daarbij aan op welk moment je wilt aansluiten: Maandag 18 september 19:30 – 21:00 uur of woensdag 20 september 15:30 – 17:00 uur.
Na je aanmelding ontvang je een bevestiging, een Teams-link en de voorbereiding voor de sessie.

Doelgroep
(Eind)gebruikers.

Gegevens

Datum:
18 september 2023
Tijd:
19.30 - 21.00
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Microsoft Teams