Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennistafel inrichten projectorganisatie

15 oktober 2021, 12.00 - 14.00

Hoe richt je de projectorganisatie voor VIPP Babyconnect zo in dat dit het behalen van de resultaten stimuleert? In een online kennistafel op donderdag 23 september van 10.30 tot 12.30 uur en vrijdag 15 oktober van 12.00 – 14.00 gaan we hierop in. Als ervaren projectleider ben jij bedreven in het inrichten van een goede projectorganisatie. Toch is VIPP Babyconnect uitdagend omdat voor de meeste VSV’s of IGO’s projectmatig werken niet standaard is.

Betrokkenheid eindgebruikers

Eindgebruikers spelen in VIPP Babyconnect een essentiële rol. In de VSV’s/IGO’s zijn de eindgebruikers allemaal vertegenwoordigd: cliënt – zorgverlener – zorgorganisatie en data-analist/onderzoeker. Voor het behalen van de resultaten VIPP Babyconnect is het dan ook belangrijk dat de projectorganisatie hierbij aansluit en de betrokkenheid, zeggenschap en positie van de eindgebruiker in de projectorganisatie geborgd is. Naast het betrekken van eindgebruikers is de verbinding van de projectorganisatie met de VSV’s en IGO’s belangrijk. Elke VSV/IGO heeft een eigen samenstelling, organisatiegraad en communicatiestructuur. Ken je de VSV’s/IGO’s? Hoe koppel je ze aan je projectorganisatie? Om tot inzichten en antwoorden te komen hebben we gevraagd samen met ons een kennistafel te organiseren. DNH richt zich op zorgprofessionals met een bestuurlijke rol.

Doel

Met deze kennistafel krijg je inzicht in wat nodig is om een passende projectorganisatie voor VIPP Babyconnect in te richten.  In twee online bijeenkomsten gaan we met jullie (projectleiders coördinerend of zorg) aan de slag. Elke bijeenkomst duurt twee uur en er kunnen maximaal 9 mensen deelnemen. We streven naar vertegenwoordiging vanuit elk partnerschap.

Na deze kennistafel:
  • Weet je hoe de VSV’s/IGO’s in je partnerschap georganiseerd zijn en wat de verschillen zijn.
  • Heb je inzicht in wat de rol van de eindgebruiker in VIPP Babyconnect is. Zowel regionaal als landelijk.
  • Heb je overzicht welke beroepsgroepen en partijen er in je partnerschap vertegenwoordigd zouden moeten zijn en welke mogelijk nog aangevuld moeten worden.
  • Heb je weet van communicatiestructuren, manier van afstemming en mandaat binnen VSV’s/IGO’s.
  • Is duidelijk hoe de deelnemende VSV’s/IGO’s verbonden zijn aan jouw projectorganisatie.
  • Heb je nagedacht over hoe de lijnen lopen binnen je partnerschap om de projectresultaten in de praktijk te implementeren.
Aanmelden

Meld je uiterlijk woensdag 15 september aan via info@carecodex.org. Je ontvangt dan diezelfde week een agenda met voorbereidende vragen en uitnodiging met bijbehorende Teams link.

Gegevens

Datum:
15 oktober 2021
Tijd:
12.00 - 14.00
Evenement Categorie:
Evenement Tags: