Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst eindgebruikersgroep data-analisten

12 oktober 2021, 15.00 - 17.00

Eindgebruikers spelen een onmisbare rol in het hele zorgproces of in het verbeteren of ondersteunen daarvan. Om tot een gezamenlijke aanpak te komen die voor alle betrokken partijen passend is, werkt Babyconnect met vier eindgebruikersgroepen: cliënten, zorgverleners, zorgorganisaties en data-analisten. Zij denken na over hoe gegevensdeling in de geboortezorg eruit moet komen te zien. Zij stellen de eisen en wensen vast waaraan de oplossingen en toepassingen moeten voldoen. Eindgebruikers hebben bijvoorbeeld al meegewerkt aan het functioneel ontwerp. Er is co-creatie nodig met deze eindgebruikers om gegevensuitwisseling in de geboortezorg aan te laten sluiten op de praktijk.

De eindgebruikersgroep data-analisten komt regelmatig bij elkaar en is bedoeld voor medewerkers van organisaties die werken met gegevens uit de geboortezorg voor onderzoek en kwaliteitsdoeleinden.

Wil jij ook meedenken en meedoen en werk je in de geboortezorg? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Dat kan op diverse manieren. Neem contact op met Anneke Kamer, projectleider eindgebruikersorganisatie om de mogelijkheden te bespreken: a.kamer@carecodex.org.

Gegevens

Datum:
12 oktober 2021
Tijd:
15.00 - 17.00
Evenement Tags: