Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst gebruikergroep zorgorganisaties

20 mei 2020, 15.00 - 17.00

Monitoring van kwaliteit van de zorg: hoe is dit in jouw organisatie geregeld?

Welke eisen stelt jouw organisatie aan de monitoring van de kwaliteit van jullie zorg? Welk hulpmiddel gebruiken jullie hiervoor? Werkt alles zoals je zou willen? Welke rol spelen vragenlijsten hierin en welke vragenlijsten gebruiken jullie? Deze vragen komen aan bod tijdens de bijeenkomst voor zorgorganisaties op woensdagmiddag 20 mei 2020. Deze bijeenkomst, die plaats vindt van 15:00 – 17:00 uur, is geschikt voor beleidsmakers, bestuurders en directeuren van zorgorganisaties in de geboortezorg.

Tijdens de bijeenkomst verkennen we welke kwaliteitsmonitors of -dashboards worden gebruikt en wat de ervaringen hiermee zijn. Daarnaast zijn we benieuwd welke vragenlijsten er zijn en hoe ze worden ingezet. Wat leeft er op dit gebied en welke verwachtingen zijn er? Met de input vanuit zorgorganisaties kan eenmalig vastleggen, meervoudig gebruik, een van de eisen van het Informatieberaad Zorg, worden vormgegeven.

Online bijeenkomst

De bijeenkomst zal via een online platform plaatsvinden. Hierover ontvangt u na aanmelding meer informatie.

Jouw input kunnen we heel goed gebruiken. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan bij Anneke Kamer, a.kamer@carecodex.org. We ontmoeten je graag op 20 mei.

Gebruikersgroepen VIPP Babyconnect

Gebruikers spelen een onmisbare rol in het hele zorgproces of in het verbeteren of ondersteunen daarvan. Om tot een gezamenlijke aanpak te komen die door alle betrokken partijen werkt Babyconnect met vier gebruikersgroepen: cliënten, zorgverleners, zorgorganisaties en data-analisten/statistiekbeheerders. Zij denken na over hoe gegevensdeling in de geboortezorg eruit moet komen te zien. Zij stellen de eisen en wensen vast waaraan de oplossingen en toepassingen moeten voldoen. Gebruikers hebben bijvoorbeeld al meegewerkt aan het functioneel ontwerp. Er is co-creatie nodig met deze gebruikers om gegevensuitwisseling in de geboortezorg aan te laten sluiten op de praktijk.

Wil jouw organisatie ook meedenken en meedoen? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst en help mee om digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg én de gebruikersgroep zorgorganisaties verder vorm te geven. Voor vragen of om je aan te melden, kun je contact opnemen met: Anneke Kamer, projectleider gebruikersorganisatie om de mogelijkheden te bespreken: a.kamer@carecodex.org.

Gegevens

Datum:
20 mei 2020
Tijd:
15.00 - 17.00

Locatie

Microsoft Teams