Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst gebruikergroep cliënten

8 mei 2020, 18.00 - 20.00

Gebruikers spelen een onmisbare rol in het hele zorgproces of in het verbeteren of ondersteunen daarvan. Om tot een gezamenlijke aanpak te komen die voor alle betrokken partijen passend is, werkt Babyconnect met vier gebruikersgroepen: cliënten, zorgverleners, zorgorganisaties en data-analisten/statistiekbeheerders. Zij denken na over hoe gegevensdeling in de geboortezorg eruit moet komen te zien. Zij stellen de eisen en wensen vast waaraan de oplossingen en toepassingen moeten voldoen. Gebruikers hebben bijvoorbeeld al meegewerkt aan het functioneel ontwerp. Er is co-creatie nodig met deze gebruikers om gegevensuitwisseling in de geboortezorg aan te laten sluiten op de praktijk.

De gebruikersgroep cliënten komt regelmatig bij elkaar en ondersteunt bij het vormgeven van het programma, zoals door mee te gaan naar een bijeenkomst of door mee te werken aan een communicatieboodschap. Deze bijeenkomst gaan we aan de slag met de persoonlijke gezondheidszorgomgeving. Samen met MedMij worden de gebruikers meegenomen in de PGO en verkennen we wat hun wensen voor hun eigen PGO zijn. Vanwege het coronavirus vindt deze bijeenkomst online plaats.

Wil jij ook meedenken en meedoen? Als je zwanger bent of wilt worden of onlangs bent bevallen, kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Dat kan op diverse manieren. Neem contact op met Anneke Kamer, projectleider gebruikersorganisatie om de mogelijkheden te bespreken: a.kamer@carecodex.org.

Gegevens

Datum:
8 mei 2020
Tijd:
18.00 - 20.00