1. Nieuws
  2. Terugblik webinar digitale gegevensuitwisseling KNOV

Terugblik webinar digitale gegevensuitwisseling KNOV

19 maart 2021

De KNOV organiseerde op dinsdag 16 maart samen met VIPP Babyconnect een webinar over digitale gegevensuitwisseling. Hoe werkt veilige digitale gegevensuitwisseling precies? En hoe begin je hiermee in jouw praktijk? In het webinar kregen verloskundigen hierop het antwoord.

Deelnemers aan het webinar konden vooraf vragen insturen die tijdens het webinar werden beantwoord door programmamanager Susan Osterop van het programmabureau Babyconnect. Daarnaast konden aanwezigen ook tijdens het webinar via de chat vragen insturen. Vragen die tijdens het webinar niet aan de orde zijn geweest, zijn beantwoord in een Q&A.

Webinar gemist?

Heb je het webinar gemist? Kijk dan hier het webinar terug.

Ervaringen delen met andere verloskundigen of meer informatie?

Wil je ervaringen delen met andere verloskundigen, informatie uitwisselen en vragen stellen over veilige digitale gegevensuitwisseling? Dat kan in de online groep voor verloskundigen op het digitaal platform van VIPP Babyconnect. Word ook lid en praat, denk en doe mee! Je vindt de groep hier.

Heb je vragen over veilige digitale gegevensuitwisseling voor het landelijk programmabureau? Stel deze dan aan het ondersteuningsteam via info@carecodex.org