1. Nieuws
  2. Nu beschikbaar: handreiking bij schrijven subsidieaanvraag en handreiking keuze leveranciers

Nu beschikbaar: handreiking bij schrijven subsidieaanvraag en handreiking keuze leveranciers

9 juni 2020

Om regionale partnerschappen te helpen bij het schrijven van de subsidieaanvraag op het gebied van de technische implementatie en bij het kiezen van leveranciers zijn er handreikingen gepubliceerd.

 

In het document “Handreiking bij schrijven subsidieaanvraag VIPP Babyconnect (technische implementatie) vind je onder meer de beschrijving van de onderdelen van het projectplan en de begroting van de ICT-techniek die je moet indienen bij de aanvraag. Het regionaal partnerschap kan het document gebruiken als een template voor de regionale (technische) implementatie van digitale gegevensuitwisseling.

 

Ga naar de handreiking>>>

 

Regio’s kunnen bij het schrijven van (implementatie) plan van aanpak, dat ingediend moet worden, gebruikmaken van een praktisch werkdocument.

Ga naar het werkdocument>>>

Daarnaast is er een handreiking ontwikkeld waarin we informatie delen over ICT-leveranciers in de geboortezorg. Dit document is bedoeld voor regionale partnerschappen die een subsidieaanvraag ingediend hebben of gaan indienen en die afspraken willen maken met leveranciers.

Ga naar de handreiking>>>

 

Samen komen we verder

Deze documenten zijn tot stand gekomen met de kennis en inzichten van professionals, experts, beleidsmakers en bestuurders. Bij VIPP Babyconnect geloven we dat er vele perspectieven nodig zijn om te gaan zien wat voor iedereen werkt. En die afweging kan altijd beter. Zie jij mogelijkheden voor verbetering in deze documenten? Laat het ons weten via info@carecodex.org. Samen weten we meer. Samen komen we verder.