1. Nieuws
  2. Geslaagde kick-off bijeenkomsten Noord-Holland Noord

Geslaagde kick-off bijeenkomsten Noord-Holland Noord

26 juni 2020

Meer dan 60 zorgverleners en IT-professionals in de geboortezorg woonden op maandag 22 en donderdag 25 juni de kick-off bijeenkomsten van Babyconnect Noord-Holland Noord bij. Deze bijeenkomsten, verzorgd door ZONH en het landelijk programmabureau Babyconnect, gaven de deelnemers inzicht in de plannen en activiteiten voor de aankomende periode. Samen gaan zij digitale gegevensuitwisseling in de regio mogelijk maken.

Er was volop mogelijkheid om vragen te stellen. Uit deze vragen bleek dat er nog veel werk is te verzetten om digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg te realiseren. Digitale gegevensuitwisseling is belangrijk, maar niet vanzelfsprekend. De deelnemers slaan de handen ineen om in een driejarig traject de gegevensuitwisseling te verbeteren. De kick-off bijeenkomsten vormden een mooie start van dit traject.

Hier lees je het persbericht dat ZONH over de bijeenkomst heeft verstuurd.

VIPP Babyconnect

Om digitale gegevensuitwisseling te realiseren in een regio, kun je een subsidie aanvragen bij het ministerie van VWS via VIPP Babyconnect.

Wil jij in jouw regio ook aan de slag met de subsidieaanvraag? Het programmabureau Babyconnect helpt je graag verder. Stuur een bericht naar info@carecodex.org