1. Nieuws
  2. Even voorstellen… Jacqueline Röschard

Even voorstellen… Jacqueline Röschard

23 januari 2023

Ik ben Jacqueline Röschard en ik woon in het mooie Huizen, ‘de haven van het Gooi’. In december ben ik gestart als secretaresse bij VIPP Babyconnect. De zorg is voor mij een nieuwe wereld, waarin ik mijn draai nog moet vinden en waarin ik veel kan leren. Ik zit nu in mijn inwerktraject, wat bestaat uit zoveel mogelijk informatie van mijn collega’s in te winnen, e-learnings te lezen en de verbindingen te gaan zien in de digitale gegevensuitwisseling. Ik hoop dat ik dit fijne team binnenkort de nodige ondersteuning kan bieden.

Tot nu toe heb ik in het bedrijfsleven gewerkt en diverse functies vervuld als secretaresse, sales assistent en front- en backoffice specialist bij internationale handelsbedrijven. Mijn laatste werkgever is een groothandel in baby- en zwangerschapskleding. Ook in deze branche gaat het om het welbevinden van de zwangere vrouw tijdens en na haar zwangerschap. Doordat deze vacature bij VIPP Babyconnect op mijn pad kwam en ik op zoek was naar een andere richting in mijn werkomgeving, heb ik deze functie met beide handen aangenomen.

Mijn eigen ervaring als zwangere vrouw met de zorg ligt ver achter mij. Ik heb drie volwassen dochters, waarbij ik wel gezien heb dat de zorg niet altijd even goed op elkaar aansluit. Vooral wanneer er complicaties zijn en doorverwijzingen van de ene specialist naar de andere specialist volgen. Wat zou het fantastisch zijn als deze medische gegevens vloeiend zouden overgaan naar de betrokken zorgverleners. En natuurlijk naar de zwangere, zodat zij ook inzicht heeft in haar dossier en weet dat alle zorgverleners goed op elkaar kunnen afstemmen.

‘Mijn wens is dat alle zwangeren zich binnenkort veilig en ontzorgd voelen in dit fantastische project voor de geboortezorg in Nederland’.