1. Nieuws
  2. Bereikbaarheid VIPP-programma Babyconnect aangepast

Bereikbaarheid VIPP-programma Babyconnect aangepast

16 maart 2020

In verband met de maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coranavirus (Covid-19) zoveel mogelijk te voorkomen, heeft het programmabureau van VIPP Babyconnect haar bereikbaarheid aangepast. Vanaf maandag 16 maart werken onze medewerkers thuis en zijn per mail of telefonisch bereikbaar. Om de voortgang in het programma zoveel mogelijk te waarborgen, worden afspraken en overleggen, indien mogelijk, per telefoon of video (Teams) gehouden.

Voor vragen zijn we telefonisch (085 3012941) of per mail (info@carecodex.org) bereikbaar. Verdere informatie over Babyconnect vind je ook op onze website: www.babyconnect.org.

Regionale bijeenkomsten VIPP Babyconnect uitgesteld

Om met digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg aan de slag te gaan is het mogelijk om gebruik te maken van de subsidie VIPP Babyconnect. Maar hoe pak je het aan om te starten met jouw regio? Wie heb je nodig en wat moet er gebeuren? En welke ondersteuning kun je daarbij krijgen?

De vijf bijeenkomsten die in april op verschillende plekken in het land gepland zijn, worden vanwege de huidige situatie verplaatst. Zodra data en locaties bekend zijn, informeren we hierover in de nieuwsbrief en op onze website.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben over de subsidie, neem dan contact op met programmamanager Susan Osterop: 06-13214994