Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar ‘Duurzame architectuur begint bij de eindgebruiker’

22 juni 2021, 10.00 - 11.00

Iedere duurzame architectuur begint bij de eindgebruiker. Rondom deze stelling organiseren Zorginstituut Nederland en VIPP Babyconnect op dinsdag 22 juni van 10:00 – 11:00 uur een webinar. Tijdens dit webinar wordt, vanuit de eisen en wensen die eindgebruikers hebben voor het delen van gegevens, gekeken welke algemene uitgangspunten nodig zijn en hoe zich dat uit in de architectuur. Ben jij er ook bij?

Het webinar ‘Duurzame architectuur begint bij de eindgebruiker’ is toegankelijk, informatief en wordt opgezet vanuit de eindgebruiker. Na een passende inleiding vanuit de eindgebruiker wordt vanuit de praktijk gekeken naar de referentiearchitectuur. Wat is een referentiearchitectuur? Wat heeft de eindgebruiker eraan? Wat kunnen architecten er zelf mee? En wat is er nog voor nodig?

Voorbeeld

Duurzaam Informatiestelsel voor de Zorg Referentie Architectuur (DIZRA) is zowel de bron als het kader van het webinar. Om het zo praktisch mogelijk te maken, wordt het Afsprakenstelsel Interoperabiliteit Geboortezorg gebruikt als voorbeeld. Het Afsprakenstelsel Interoperabiliteit Geboortezorg beschrijft de afspraken, architectuur en (technische) specificaties die nodig zijn om interoperabiliteit van geboortezorg te bereiken. De relatie tussen DIZRA en dit afsprakenstelsel komt in het webinar terug.

Deelnemen

Het webinar vindt plaats op dinsdag 22 juni van 10:00 – 11:00 uur. Het is bedoeld voor architecten, data-experts, maar ook beleidsmedewerkers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Wil je deelnemen? Stuur dan een mail naar: aanmelden@carecodex.org o.v.v. Webinar 22 juni. Je ontvangt na aanmelding de link om deel te nemen.

Gegevens

Datum:
22 juni 2021
Tijd:
10.00 - 11.00
Evenement Tags:
, ,