Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kraamzorg webinar ‘Digitalisering & digitale gegevensuitwisseling geboortezorg’

31 mei 2022, 15.30 - 17.00

Op 31 mei vindt het Kraamzorg webinar ‘digitalisering & digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg’ plaats. Van 15.30 uur tot 17.00 uur praten Bo Geboortezorg, het KCKZ, NBvK, Nictiz en programmabureau VIPP Babyconnect jou digitaal bij over de landelijke ontwikkelingen uit het ‘Actieplan voor digitalisering in de kraamzorg én digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg 2020-2022’.

Programma
Het KCKZ vertelt je meer over de landelijke protocollen die ontwikkeld worden. Nictiz neemt je mee in het slim hergebruiken van data via de informatiestandaard (PWD 3.2) en het nut en de noodzaak hiervan. VIPP Babyconnect geeft een update over het landelijke programma en de regionale implementaties. Bo Geboortezorg en NBvK lichten haar activiteiten toe met betrekking tot het digitaal registreren van zorginformatie voor de kraamzorgorganisaties en zzp’ers. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen aan alle genoemde partijen.

Aanmelden
Je kunt je tot uiterlijk vrijdag 27 mei aanmelden voor het webinar via deze link.

Tot slot
Mocht je je hebben aangemeld, maar onverhoopt toch verhinderd zijn, dan kun je jezelf afmelden door een mail te sturen naar info@bogeboortezorg.nl.

Gegevens

Datum:
31 mei 2022
Tijd:
15.30 - 17.00
Evenement Tags:
, , ,