Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Testers gezocht – E-learning digitaal gegevens uitwisselen

11 december 2023 - 15 december 2023

E-learning digitaal gegevens uitwisselen
Partnerschap West is samen met het landelijk programmabureau een e-learning aan het
ontwikkelen. In de e-learning word je meegenomen in een aantal belangrijke thema’s rondom gegevensuitwisseling in de geboortezorg. Na het maken van de e-learning kan je op een verantwoorde manier aan de slag met het digitaal uitwisselen van gegevens.

De thema’s
1. Introductie (noodzaak en toegevoegde waarde digitale gegevensuitwisseling)
2. Dossiervoering
3. Uitleg van de nieuwe werkwijze met de viewer
4. Toestemmingsregistratie
5. Bewustwording over een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO)

Doelgroep e-learning
De e-learning is ontwikkeld voor zorgverleners in de geboortezorg ((klinisch) verloskundigen, kraamverzorgenden, verpleegkundigen en gynaecologen) die onderling gegevens gaan uitwisselen door middel van een viewer. En daarbij ook gegevens uitwisselen via een PGO richting de client.

Naar wie zijn we op zoek?
Om te toetsen of de e-learning voldoende ondersteunend is om aan de slag te gaan met het digitaal uitwisselen van gegevens, zoeken wij een aantal zorgverleners (vanuit bovengenoemde disciplines) die de eerste versie van deze e-learning willen testen en ons van feedback willen voorzien.

Wat vraagt het?
11 december krijg je t/m 15 december toegang tot de e-learning. We vragen je om in die week 1-2 uur vrij te maken om de e-learning te doorlopen en feedback te geven. Je kunt het maken van de e-learning ook in kleinere blokken opsplitsen omdat de mogelijkheid bestaat om de gegevens tussentijds op te slaan. Uitgebreidere instructies delen wij natuurlijk later.
Je krijgt een vergoeding van €50.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd om deze e-learning te testen en heb je tijd in de week van 11 december? Stuur dan uiterlijk op 1 december een mailtje naar eindgebruikers@geboortezorg.org. Wij willen een goede balans tussen diverse zorgverleners en maken op basis van de aanmeldingen een selectie. Op uiterlijk 6 december laten wij weten of je geselecteerd bent en in de week van 11 december kunt gaan testen.

Alvast dank!

Praktische informatie:
• Testperiode: 11 t/m 15 december
• Duur testen: 1-2 uur
• Online
• Aanmelden via eindgebruikers@geboortezorg.org
Bekijk de uitnodiging

Gegevens

Begin:
11 december 2023
Einde:
15 december 2023
Evenement Tags:
, , , , , ,