Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Oefendag kerngroep

15 mei, 17.00 - 21.00

Het organiseren van een zelfstandige eindgebruikersorganisatie biedt kansen en uitdagingen. Met een eindgebruikersorganisatie organiseer je een gezamenlijke, krachtige stem en het biedt een kans voor inclusieve besluitvorming. Het organiseren van die besluitvorming werd tijdens de eindgebruikersdag van 10 januari 2024 als een van de uitdagingen gezien vanwege de diversiteit in eindgebruikers maar ook de complexiteit om dit laagdrempelig en toegankelijk te organiseren.

Door vertegenwoordigers vanuit alle vier de eindgebruikersgroepen (cliënten, zorgverleners, zorgorganisaties, data-analisten/onderzoekers) samen te brengen in een zogenaamde kerngroep kan die gezamenlijke, krachtige stem een plek krijgen. Hoe dit georganiseerd gaat worden, dat gaan we met elkaar ontdekken.

Oefendag kerngroep
Op woensdag 15 mei (17.00 – 21.00 uur) gaan we met een eerste groep geïnteresseerden ‘oefenen’ met de kerngroep. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de stem van eindgebruikers altijd het kompas is? Hoe realiseren we digitale oplossingen die niet alleen innovatief zijn, maar ook echt werken voor iedereen in de geboortezorg? Deze en alle andere vragen die er leven rondom het organiseren van de eindgebruikersorganisatie gaan we bespreken.

Wil je aansluiten bij deze oefendag, neem dan contact op via eindgebruikers@geboortezorg.org.

Gegevens

Datum:
15 mei
Tijd:
17.00 - 21.00

Locatie

Utrecht