Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gebruikersdag

17 november 2020, 13.00 - 17.00

Uitnodiging gebruikersdag 17 november 2020

Voor alle leden van de vier gebruikersgroepen van VIPP Babyconnect wordt op 17 november 2020 een gebruikersdag georganiseerd. In een afwisselend en interactief programma gaan de gebruikers met elkaar aan de slag om digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg verder vorm te geven.

Aan het programma wordt volop gewerkt. Tijdens de gebruikersdag staat de praktijk centraal. Daarbij kijken we bijvoorbeeld naar de persoonlijke gezondheidsomgeving, vindt een demonstratie van de techniek plaats en gaan we aan de slag met de rol van de gebruikers. Zodra het volledige programma bekend is, worden de leden van de gebruikersgroepen hierover geïnformeerd en publiceren we het op deze pagina.

Aanmelden

Leden van de gebruikersgroepen kunnen zich aanmelden voor de gebruikerdag door een mail te sturen aan: aanmelden@carecodex.org.

Gebruikers binnen VIPP Babyconnect

Gebruikers spelen een onmisbare rol in het hele zorgproces of in het verbeteren of ondersteunen daarvan. Om tot een gezamenlijke aanpak te komen die door alle betrokken partijen werkt Babyconnect met vier gebruikersgroepen: cliënten, zorgverleners, zorgorganisaties en data-analisten/statistiekbeheerders. Zij denken na over hoe gegevensdeling in de geboortezorg eruit moet komen te zien. Zij stellen de eisen en wensen vast waaraan de oplossingen en toepassingen moeten voldoen. Gebruikers hebben bijvoorbeeld al meegewerkt aan het functioneel ontwerp. Er is co-creatie nodig met deze gebruikers om gegevensuitwisseling in de geboortezorg aan te laten sluiten op de praktijk.

Vragen

Voor vragen kun je contact opnemen met: Anneke Kamer, projectleider gebruikersorganisatie om de mogelijkheden te bespreken: a.kamer@carecodex.org.

Gegevens

Datum:
17 november 2020
Tijd:
13.00 - 17.00
Evenement Tags: