Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst voor alle eindgebruikersgroepen

30 november 2021, 15.00 - 17.00

De landelijke eindgebruikersgroepen komen op 30 november gezamenlijk bijeen voor een inspirerende bijeenkomst. Tijdens deze online bijeenkomst wordt onder andere vooruitgeblikt naar 2022. Welke rol kunnen eindgebruikers pakken en hoe gaan we dit inrichten. Er is ruimte voor kennisdeling en interactie.

De praktijk staat tijdens deze bijeenkomst centraal. Zo vertelt Sylvia Veereschild vanuit haar eigen ervaring waarom het zo belangrijk is dat eindgebruikers hun stem laten horen. Good practices uit deelnemende regio’s staan centraal in het tweede deel van de bijeenkomst. Vanuit deze good practices kijken we naar de rol van eindgebruikers.

De bijeenkomst start om 15 uur. Vanaf 14:45 is er een digitale inloop

De bijeenkomst is bedoeld voor alle deelnemers aan de landelijke eindgebruikersgroepen. Daarnaast zijn de projectleiders van de regionale partnerschappen uitgenodigd.

Eindgebruikers spelen een onmisbare rol in het hele zorgproces of in het verbeteren of ondersteunen daarvan. Om tot een gezamenlijke aanpak te komen die voor alle betrokken partijen passend is, werkt Babyconnect met vier eindgebruikersgroepen: cliënten, zorgverleners, zorgorganisaties en data-analisten. Zij denken na over hoe gegevensdeling in de geboortezorg eruit moet komen te zien. Zij stellen de eisen en wensen vast waaraan de oplossingen en toepassingen moeten voldoen. Eindgebruikers hebben bijvoorbeeld al meegewerkt aan het functioneel ontwerp. Er is co-creatie nodig met deze eindgebruikers om gegevensuitwisseling in de geboortezorg aan te laten sluiten op de praktijk.

Gegevens

Datum:
30 november 2021
Tijd:
15.00 - 17.00
Evenement Tags: