Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst gebruikersgroep zorgverleners

9 februari 2021, 16.00 - 18.00

Gebruikers binnen Babyconnect

Gebruikers spelen een onmisbare rol in het hele zorgproces of in het verbeteren of ondersteunen daarvan. Om tot een gezamenlijke aanpak te komen die door alle betrokken partijen werkt Babyconnect met vier gebruikersgroepen: cliënten, zorgverleners, zorgorganisaties en data-analisten/statistiekbeheerders. Zij denken na over hoe gegevensdeling in de geboortezorg eruit moet komen te zien. Zij stellen de eisen en wensen vast waaraan de oplossingen en toepassingen moeten voldoen. Gebruikers hebben bijvoorbeeld al meegewerkt aan het functioneel ontwerp. Er is co-creatie nodig met deze gebruikers om gegevensuitwisseling in de geboortezorg aan te laten sluiten op de praktijk.

De gebruikersgroep zorgverleners komt regelmatig bij elkaar en ondersteunt bij het vormgeven van het programma, bijvoorbeeld als ambassadeur of door mee te werken aan een communicatieboodschap.

Wil jij ook meedenken en meedoen en werk je in de geboortezorg? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Dat kan op diverse manieren. Neem contact op met Anneke Kamer, projectleider gebruikersorganisatie om de mogelijkheden te bespreken: a.kamer@carecodex.org.

Gegevens

Datum:
9 februari 2021
Tijd:
16.00 - 18.00
Evenement Tags: