Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst eindgebruikersgroep zorgverleners

22 september 2021, 16.00 - 18.00

Eindgebruikers spelen een onmisbare rol in het hele zorgproces of in het verbeteren of ondersteunen daarvan. Om tot een gezamenlijke aanpak te komen die door alle betrokken partijen werkt Babyconnect met vier eindgebruikersgroepen: cliënten, zorgverleners, zorgorganisaties en data-analisten. Zij denken na over hoe gegevensdeling in de geboortezorg eruit moet komen te zien. Zij stellen de eisen en wensen vast waaraan de oplossingen en toepassingen moeten voldoen. Eindgebruikers hebben bijvoorbeeld al meegewerkt aan het functioneel ontwerp. Er is co-creatie nodig met deze eindgebruikers om gegevensuitwisseling in de geboortezorg aan te laten sluiten op de praktijk.

De eindgebruikersgroep zorgverleners komt regelmatig bij elkaar en ondersteunt bij het vormgeven van het programma, bijvoorbeeld als ambassadeur of door mee te werken aan een communicatieboodschap.

Wil jij ook meedenken en meedoen en werk je in de geboortezorg? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Dat kan op diverse manieren. Neem contact op met Anneke Kamer, projectleider eindgebruikersorganisatie om de mogelijkheden te bespreken: a.kamer@carecodex.org.

Gegevens

Datum:
22 september 2021
Tijd:
16.00 - 18.00
Evenement Tags: