Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst eindgebruikersgroep zorgorganisaties

2 juni 2021, 15.00 - 17.00

Tijdens de eindgebruikersbijeenkomst voor zorgorganisaties op woensdag 2 juni gaan we aan de slag met twee onderwerpen: de BIV-eisen (betrouwbaarheid, integriteit en veiligheid) en netwerkzorg en hoe de governance bij netwerkzorg is georganiseerd.
Er is een aantal BIV-eisen opgesteld. Susanne Zuidhof, CMIO binnen VIPP Babyconnect, licht deze eisen toe en we willen graag toetsen of jullie je in deze eisen herkennen.
Voor netwerkzorg kijken we naar de regionale samenwerking. Welke afspraken zijn er bij jullie al gemaakt? En wat verwacht je voor de toekomst nog nodig te hebben?

Eindgebruikersgroepen

Eindgebruikers spelen een onmisbare rol in het hele zorgproces of in het verbeteren of ondersteunen daarvan. Om tot een gezamenlijke aanpak te komen die door alle betrokken partijen werkt Babyconnect met vier eindgebruikersgroepen: cliënten, zorgverleners, zorgorganisaties en data-analisten. Zij denken na over hoe gegevensdeling in de geboortezorg eruit moet komen te zien. Zij stellen de eisen en wensen vast waaraan de oplossingen en toepassingen moeten voldoen. Eindgebruikers hebben bijvoorbeeld al meegewerkt aan het functioneel ontwerp. Er is co-creatie nodig met deze eindgebruikers om gegevensuitwisseling in de geboortezorg aan te laten sluiten op de praktijk.

Wil jouw organisatie ook meedenken en meedoen? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst en help mee om digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg én de eindgebruikersgroep zorgorganisaties verder vorm te geven. Voor vragen of om je aan te melden, kun je contact opnemen met: Anneke Kamer, projectleider eindgebruikersorganisatie om de mogelijkheden te bespreken: a.kamer@carecodex.org.

Gegevens

Datum:
2 juni 2021
Tijd:
15.00 - 17.00
Evenement Tags: