Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bijeenkomst gebruikersgroep cliënten en zorgverleners

11 mei, 16.00 - 18.00

Gebruikers bij Babyconnect

Gebruikers spelen een onmisbare rol in het hele zorgproces of in het verbeteren of ondersteunen daarvan. Om tot een gezamenlijke aanpak te komen die voor alle betrokken partijen passend is, werkt Babyconnect met vier gebruikersgroepen: cliënten, zorgverleners, zorgorganisaties en data-analisten/statistiekbeheerders. Zij denken na over hoe gegevensdeling in de geboortezorg eruit moet komen te zien. Zij stellen de eisen en wensen vast waaraan de oplossingen en toepassingen moeten voldoen. Gebruikers hebben bijvoorbeeld al meegewerkt aan het functioneel ontwerp. Er is co-creatie nodig met deze gebruikers om gegevensuitwisseling in de geboortezorg aan te laten sluiten op de praktijk.

De gebruikersgroepen komen regelmatig bij elkaar en ondersteunt bij het vormgeven van het programma, zoals door mee te gaan naar een bijeenkomst of door mee te werken aan een communicatieboodschap.

Wil jij ook meedenken en meedoen? Dat kan op diverse manieren. Neem contact op met Anneke Kamer, projectleider gebruikersorganisatie om de mogelijkheden te bespreken: a.kamer@carecodex.org.

Gegevens

Datum:
11 mei
Tijd:
16.00 - 18.00
Evenement Tags: