Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst eindgebruikersgroep cliënten en zorgverleners

11 mei 2021, 16.00 - 18.00

Met cliënten en zorgverleners komen we op 11 mei samen voor een eindgebruikersbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst hebben we het met jullie over het bevalplan. Wat staat er in? Wie kan het inzien? En hoe komt het tot stand? Leuk om hier met cliënten en zorgverleners gezamenlijk naar te kijken.
Daarnaast kijken we naar de momenten waarop er gegevensuitwisseling is met de jeugdgezondheidzorg (JGZ).
Uiteraard is er ook een update vanuit VIPP Babyconnect. Er zijn ontwikkelingen op technisch gebied en de laatste subsidieronde staat voor de deur, dus genoeg te vertellen!
Het programma ziet er als volgt uit:
16:00 uur Start bijeenkomst
16:10 uur Update VIPP Babyconnect
16:25 uur Aan de slag met het bevalplan met behulp van een Miro-bord
17:00 uur Pauze
17:10 uur Gegevensuitwisseling met JGZ in subgroepen
17:40 uur Plenaire terugkoppeling
17:55 uur Afronding

Gebruikers spelen een onmisbare rol in het hele zorgproces of in het verbeteren of ondersteunen daarvan. Om tot een gezamenlijke aanpak te komen die voor alle betrokken partijen passend is, werkt Babyconnect met vier eindgebruikersgroepen: cliënten, zorgverleners, zorgorganisaties en data-analisten. Zij denken na over hoe gegevensdeling in de geboortezorg eruit moet komen te zien. Zij stellen de eisen en wensen vast waaraan de oplossingen en toepassingen moeten voldoen. Eindgebruikers hebben bijvoorbeeld al meegewerkt aan het functioneel ontwerp. Er is co-creatie nodig met deze eindgebruikers om gegevensuitwisseling in de geboortezorg aan te laten sluiten op de praktijk.

Wil jij ook meedenken en meedoen? Dat kan op diverse manieren. Neem contact op met Anneke Kamer, projectleider eindgebruikersorganisatie om de mogelijkheden te bespreken: a.kamer@carecodex.org.

Gegevens

Datum:
11 mei 2021
Tijd:
16.00 - 18.00
Evenement Tags: