Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst gebruikergroep zorgverleners over viewers

9 juni 2020, 17.00 - 19.00

Op dinsdag 9 juni organiseert VIPP Babyconnect weer een gebruikersbijeenkomst voor zorgverleners uit de geboortezorg. Nadat we in december aan de slag gingen met use cases krijgen we dit keer een demo van viewers. Tijdens deze bijeenkomst wordt uitgelegd wat een viewer is en wat je hiermee kunt. Er worden drie zorgverlener-viewers getest in proeftuinen van VIPP Babyconnect en daar willen we jullie bij betrekken. Na een demonstratie van deze viewers gaan we er graag over in gesprek. Hoe zie jij het gebruik ervan en welke vragen heb je er over? De bijeenkomst duurt van 17:00 – 19:00 uur.

Online bijeenkomst en aanmelding

Vanwege de COVID-19 maatregelen vindt deze bijeenkomst online plaats. Voor de bijeenkomst kun je jezelf aanmelden bij Anneke Kamer, a.kamer@carecodex.org. In de week voor de bijeenkomst ontvang je een link waarmee je kunt deelnemen.

Gebruikers VIPP Babyconnect

Gebruikers spelen een onmisbare rol in het hele zorgproces of in het verbeteren of ondersteunen daarvan. Om tot een gezamenlijke aanpak te komen die door alle betrokken partijen werkt Babyconnect met vier gebruikersgroepen: cliënten, zorgverleners, zorgorganisaties en data-analisten/statistiekbeheerders. Zij denken na over hoe gegevensdeling in de geboortezorg eruit moet komen te zien. Zij stellen de eisen en wensen vast waaraan de oplossingen en toepassingen moeten voldoen. Gebruikers hebben bijvoorbeeld al meegewerkt aan het functioneel ontwerp. Er is co-creatie nodig met deze gebruikers om gegevensuitwisseling in de geboortezorg aan te laten sluiten op de praktijk.

De gebruikersgroep zorgverleners komt regelmatig bij elkaar en ondersteunt bij het vormgeven van het programma, bijvoorbeeld als ambassadeur of door mee te werken aan een communicatieboodschap.

Wil jij ook meedenken en meedoen en werk je in de geboortezorg? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Dat kan op diverse manieren. Neem contact op met Anneke Kamer, projectleider gebruikersorganisatie om de mogelijkheden te bespreken: a.kamer@carecodex.org.

Gegevens

Datum:
9 juni 2020
Tijd:
17.00 - 19.00