Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst gebruikergroep zorgorganisaties

22 september 2020, 15.00 - 17.00

De gebruikersgroep zorgorganisaties gaat in september aan de slag met de outcomedoelen die het Informatieberaad Zorg heeft opgesteld. Deze outcomedoelen spelen een belangrijke rol binnen VIPP Babyconnect en de gebruikersgroepen. In een online sessie kijken we met elkaar hoe de gebruikersgroep zorgorganisaties met de outcomedoelen aan de slag gaat.

Let op: de bijeenkomst is verplaatst van 15 september naar 22 september!

Gebruikers spelen een onmisbare rol in het hele zorgproces of in het verbeteren of ondersteunen daarvan. Om tot een gezamenlijke aanpak te komen die door alle betrokken partijen werkt Babyconnect met vier gebruikersgroepen: cliënten, zorgverleners, zorgorganisaties en data-analisten/statistiekbeheerders. Zij denken na over hoe gegevensdeling in de geboortezorg eruit moet komen te zien. Zij stellen de eisen en wensen vast waaraan de oplossingen en toepassingen moeten voldoen. Gebruikers hebben bijvoorbeeld al meegewerkt aan het functioneel ontwerp. Er is co-creatie nodig met deze gebruikers om gegevensuitwisseling in de geboortezorg aan te laten sluiten op de praktijk.

Wil jouw organisatie ook meedenken en meedoen? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst en help mee om digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg én de gebruikersgroep zorgorganisaties verder vorm te geven. Voor vragen of om je aan te melden, kun je contact opnemen met: Anneke Kamer, projectleider gebruikersorganisatie om de mogelijkheden te bespreken: a.kamer@carecodex.org.

Gegevens

Datum:
22 september 2020
Tijd:
15.00 - 17.00
Evenement Tags: