Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bijeenkomst gebruikergroep data-analisten/statistiekbeheerders

3 maart » 15.00 - 17.00

Gebruikers spelen een onmisbare rol in het hele zorgproces of in het verbeteren of ondersteunen daarvan. Om tot een gezamenlijke aanpak te komen die door alle betrokken partijen werkt Babyconnect met vier gebruikersgroepen: cliënten, zorgverleners, zorgorganisaties en data-analisten/statistiekbeheerders. Zij denken na over hoe gegevensdeling in de geboortezorg eruit moet komen te zien. Zij stellen de eisen en wensen vast waaraan de oplossingen en toepassingen moeten voldoen. Gebruikers hebben bijvoorbeeld al meegewerkt aan het functioneel ontwerp. Er is co-creatie nodig met deze gebruikers om gegevensuitwisseling in de geboortezorg aan te laten sluiten op de praktijk.

De gebruikersgroep data-analisten/statistiekbeheerders krijgt in 2020 vorm. Welke wensen en eisen hebben zij voor digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg? Welke informatie hebben zij wanneer nodig? In deze gebruikersgroep gaan we hiermee aan de slag. Deze eerste bijeenkomst is hiervoor het vertrekpunt.

Wil jouw organisatie ook meedenken en meedoen? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst en help mee om digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg én de gebruikersgroep zorgorganisaties verder vorm te geven. Voor vragen of om je aan te melden, kun je contact opnemen met: Anneke Kamer, projectleider gebruikersorganisatie om de mogelijkheden te bespreken: a.kamer@carecodex.org.

Gegevens

Datum:
3 maart
Tijd:
15.00 - 17.00