Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst gebruikergroep data-analisten/statistiekbeheerders

29 september 2020, 15.00 - 17.00

Deze bijeenkomst gaan we dieper in op de outcomedoelen van het Informatieberaad Zorg. Deze doelen spelen een belangrijke rol binnen VIPP Babyconnect. Regio’s die subsidie aanvragen moeten met de doelen aan de slag en de landelijke gebruikersgroepen monitoren op één of meerdere doelen. Welke doelen er zijn, bij welk doel deze gebruikersgroep een rol heeft en hoe we hiermee in deze gebruikersgroep aan de slag kunnen, onderzoeken we samen. Een externe facilitator begeleidt deze bijeenkomst

Gebruikers bij Babyconnect

Gebruikers spelen een onmisbare rol in het hele zorgproces of in het verbeteren of ondersteunen daarvan. Om tot een gezamenlijke aanpak te komen die voor alle betrokken partijen passend is, werkt Babyconnect met vier gebruikersgroepen: cliënten, zorgverleners, zorgorganisaties en data-analisten/statistiekbeheerders. Zij denken na over hoe gegevensdeling in de geboortezorg eruit moet komen te zien. Zij stellen de eisen en wensen vast waaraan de oplossingen en toepassingen moeten voldoen. Gebruikers hebben bijvoorbeeld al meegewerkt aan het functioneel ontwerp. Er is co-creatie nodig met deze gebruikers om gegevensuitwisseling in de geboortezorg aan te laten sluiten op de praktijk.

De gebruikersgroep data-analisten/ statistiekbeheerders komt regelmatig bij elkaar en is bedoeld voor medewerkers van organisaties die werken met gegevens uit de geboortezorg voor onderzoek en kwaliteitsdoeleinden.

Wil jij ook meedenken en meedoen en werk je in de geboortezorg? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Dat kan op diverse manieren. Neem contact op met Anneke Kamer, projectleider gebruikersorganisatie om de mogelijkheden te bespreken: a.kamer@carecodex.org.

Gegevens

Datum:
29 september 2020
Tijd:
15.00 - 17.00
Evenement Tags: