1. Nieuws
  2. Tweede subsidieronde start op 1 februari

Tweede subsidieronde start op 1 februari

15 januari 2020

Vanaf 1 februari start de tweede subsidieronde om digitale gegevensuitwisseling te realiseren in de regio. Wil jij hiermee aan de slag? Neem dan contact op met programmamanager Susan Osterop van VIPP-programma Babyconnect, via info@carecodex.org.

De subsidieaanvraag is een nauwe samenwerking tussen de regio en het programmabureau. Het is daarom belangrijk dat Babyconnect weet welke regio’s aan de slag gaan met de aanvraag. Op die manier kunnen we deze regio’s goed ondersteunen.

Uit de eerste subsidieronde is veel geleerd en afstemming met VWS heeft er toe geleid dat documenten die nodig zijn voor de subsidieaanvraag nog aangepast worden. Kijk dus regelmatig op de website van Babyconnect voor de laatste versie. De regio’s uit de eerste ronde zijn op dit moment bezig met het beantwoorden van de vragen die VWS nog had naar aanleiding van de aanvraag. Ook daaruit komen weer veel leerpunten voor de volgende ronde naar boven.

De aanvraagperiode start op 1 februari aanstaande en loopt tot 31 maart. Wanneer je wilt starten met digitale gegevensuitwisseling in jouw regio, bekijk dan het webinar terug over hoe je dit kunt aanpakken. Je krijgt in het webinar antwoord op vragen zoals:

  • Met wie kun je samenwerken?
  • Wat moet je in de regio organiseren en wat gebeurt er landelijk?
  • Waarom moet je met 3 VSV’s aanvragen?

Lees hier de antwoorden op de vragen die tijdens het webinar gesteld werden.