1. Nieuws
  2. Ontwikkelingen bij partnerschappen Brabant en Limburg  

Ontwikkelingen bij partnerschappen Brabant en Limburg  

23 november 2023

De regionale partnerschappen Brabant en Limburg zetten mooie stappen. Hieronder lees je een aantal ontwikkelingen vanuit deze partnerschappen.  

Tekenen contract met HINQ 
Het is rond! Vrijwel alle aan Babyconnect Brabant deelnemende organisaties hebben hun handtekening gezet onder de contractenset met HINQ en dus nodigden zij bestuurder Hans Niendieker van HINQ uit voor een ‘officieel’ tekenmoment van het definitieve contract. HINQ is nu hun officiële leverancier van het Integraal Geboortezorg Dossier. ‘We hopen snel grote stappen te zetten in jullie regio,’ aldus Hans Niendieker. Kijk hier om het volledige bericht van RZCC te lezen.

Projectleider Evi blikt terug op de projectleidersdag
De projectleiders van de negen regionale partnerschappen kwamen op 19 september in Utrecht samen voor een projectleidersdag. Aan de hand van workshops werd de voortgang van het project besproken. Pieter Don en Evi van der Linden namen deel namens Babyconnect Brabant en Limburg.

Evi: ‘Door ervaringen, issues en succes met elkaar te delen, hebben we veel kennis uitgewisseld waarmee we in de regio’s Brabant en Limburg aan de slag kunnen. Door het actuele inzicht in de voortgang in andere regio’s, de aanpak op verschillende onderdelen te delen en door zicht te hebben op voorbereidende werkzaamheden die wij kunnen oppakken, gaan we zeer gemotiveerd verder in onze regio’s.’

Chipsoft implementatiedag Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) heeft de implementatiedag met Chipsoft succesvol doorlopen. Het ziekenhuis heeft de koppeling met HINQ in productie genomen. Daarmee zijn bijna alle aangesloten Chipsoft-ziekenhuizen klaar om gegevens beschikbaar te maken aan de viewer en om deze viewer te kunnen raadplegen.

Na deze succesvolle dag hopen ze in december rondom het JBZ een eerste livegang te realiseren.