1. Nieuws
  2. Nu beschikbaar: statusoverzicht van applicaties

Nu beschikbaar: statusoverzicht van applicaties

19 november 2020

Op 18 november is het VIPP Babyconnect Applicatieoverzicht gepubliceerd. Dit overzicht geeft per applicatie informatie over de status en plannen in relatie tot het VIPP Babyconnect Afsprakenstelsel. Regio’s krijgen daarmee zicht op hoe ver de leveranciers in hun regio zijn.

Alle modules die nodig zijn om te komen tot digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg staan erin vermeld. Het overzicht is een levend document dat per applicatie informatie geeft over wat de status en plannen zijn in relatie tot de referentiearchitectuur van het VIPP Babyconnect Afsprakenstelsel. Deze informatie wordt onder andere gebruikt door regionale partnerschappen die bezig zijn met (het voorbereiden van) implementaties.

De inhoud van het applicatieoverzicht is gebaseerd op de actuele kennis van het VIPP Babyconnect programmabureau, aangevuld met de inzichten van leveranciers, regionale partnerschappen en andere betrokkenen. Het overzicht wordt regelmatig door het programmabureau aangevuld en aangepast. Om het zo actueel mogelijk te houden, vindt regelmatig afstemming plaats met leveranciers.

Ga hier naar het applicatieoverzicht>>>

 

Meewerken

Heb jij actuele informatie voor ons over een applicatie? Wil je meedenken om het overzicht zo praktisch en actueel mogelijk te houden? Heb je suggesties voor verbeteringen? Laat het ons weten via info@carecodex.org.