1. Nieuws
  2. Lunchwebinar: Wat doe jij in de praktijk aan informatiebeveiliging?

Lunchwebinar: Wat doe jij in de praktijk aan informatiebeveiliging?

25 januari 2024

Benieuwd wat jij als praktijk moet regelen om te voldoen aan de normen die gelden voor informatiebeveiliging, een belangrijke voorwaarde voor digitale gegevensuitwisseling? Je bent verloskundige, geen ICT-expert. Klopt! Toch moet je je als praktijk houden aan een aantal regels. Daarom organiseert de KNOV op maandag 5 februari een webinar over de stappen die je als verloskundigepraktijk moet ondernemen om veilig om te gaan met de gegevens van jouw cliënten.

Het volledige bericht van de KNOV van 16  januari lees je hieronder. 

Vanaf februari gaan de eerste regio’s werken met PGO’s (Persoonlijke Gezondheidsomgeving) Geboortezorg van Babyconnect. Op maandag 5 februari van 12:00 uur tot 13:00 nemen we je daarom mee in de stappen die je als verloskundigepraktijk moet ondernemen om veilig om te gaan met de gegevens van jouw cliënten.

Wat kun je verwachten tijdens het webinar?

  • Twee ervaren gegevensfunctionarissen nemen je mee in de wereld van informatiebeveiliging en privacy gericht op verloskundigen in de eerste lijn. Ze delen hun kennis over hoe je gevoelige gegevens kunt beheren en waarom dit van essentieel belang is voor een veilige praktijkvoering.
  • Kwinzo, expert op het gebied van normen rondom informatiebeveiliging, zal delen welke praktische stappen moeten worden doorlopen om te voldoen aan de norm NEN7510.
    Wil jij het webinar volgen? Klik dan op onderstaande link en reserveer je plek, we kijken ernaar uit je daar te zien!

Aanmelden webinar Informatiebeveiliging