1. Nieuws
  2. Eerste gebruikersgroepen in 2020 achter de rug

Eerste gebruikersgroepen in 2020 achter de rug

19 februari 2020

De eerste bijeenkomsten van gebruikersgroepen in 2020 zijn achter de rug. Tijdens de E-healthweek trapten we af met de eerste bijeenkomst van de gebruikersgroep cliënten en een week daarna was het de beurt aan de gebruikersgroep zorgorganisaties. In maart gaan we verder met de gebruikersgroep zorgverleners.

Cliënten

Op 31 januari kwam de gebruikersgroep cliënten voor het eerst bij elkaar. Na een kennismaking hebben we informatie opgehaald waarmee we de gebruikersgroep verder vorm gaan geven. Binnenkort stellen de leden van de gebruikersgroep zich voor op deze website.

Zorgorganisaties

Een week later was ook de gebruikersgroep zorgorganisaties bijeen. Een bijeenkomst die vooral in het teken stond van wat digitale gegevensuitwisseling voor de eigen organisatie betekent.

Zorgverleners

De gebruikersgroep zorgverleners komt op 11 maart 2020 weer bij elkaar. Nadat we vorige keer uitvoerig naar use cases hebben gekeken, zoomen we nu in op wat de zorgprofessional wil zien en hoe dit past in de zorgstandaard integrale geboortezorg.

Meedoen

Wil jij meedenken en meedoen? Meld je dan aan voor een van de gebruikersgroepen. Dat kan door een mail te sturen aan Anneke Kamer via a.kamer@babyconnect.org.