1. Nieuws
  2. Denk mee over de feestelijke Babyconnect slotbijeenkomst

Denk mee over de feestelijke Babyconnect slotbijeenkomst

30 mei 2024

Eind 2024 loopt de subsidieperiode van het programma VIPP Babyconnect af. Een eind, dat voor de gebruikers een nieuw begin betekent: vanaf dat moment zijn eindgebruikers, met ondersteuning van diverse partijen, verantwoordelijk voor veilige digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg. Dit moment willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan: daarom organiseren we een feestelijke slotbijeenkomst! En hier hebben we jouw input bij nodig. Denk jij met ons mee?

Wat gaan we doen?
Alle betrokkenen worden voor de feestelijke slotbijeenkomst uitgenodigd. We hopen dus op een grote opkomst. Tijdens deze bijeenkomst wordt het programma VIPP Babyconnect symbolisch overgedragen.

Dit kan niet zonder jou!
Net als bij VIPP Babyconnect kunnen we zo’n bijeenkomst niet organiseren zonder de input van de eindgebruikers. Het projectteam nodigt daarom iedereen uit om leuke, creatieve en nuttige ideeën voor de slotbijeenkomst met ons te delen tijdens een online bijeenkomst.

Dus: lijkt het je leuk, of ken je iemand die het leuk lijkt om daarover mee te denken? Stuur dan een berichtje aan Terra de Groot via eindgebruikers@geboortezorg.org. Dan prikken we samen een datum voor een brainstorm. Leuk als je erbij bent!