1. Nieuws
  2. Bijeenkomst voor zorgorganisaties op 4 februari

Bijeenkomst voor zorgorganisaties op 4 februari

22 januari 2020

Wat betekent digitale gegevensuitwisseling voor mijn organisatie? Deze vraag staat centraal tijdens een gebruikersbijeenkomst voor zorgorganisaties die Babyconnect op dinsdagmiddag 4 februari organiseert. Deze bijeenkomst is geschikt voor beleidsmakers, bestuurders en directeuren van zorgorganisaties in de geboortezorg die meer willen weten over digitale gegevensuitwisseling en het actieprogramma Babyconnect.

De gebruikersgroep zorgorganisaties komt dit jaar voor het eerst bijeen op 4 februari. Met elkaar gaan we aan de slag en kijken we naar wat er nodig is om digitale gegevensuitwisseling voor jouw organisatie te regelen. Handig als je in jouw regio overweegt mee te doen in een partnerschap om de subsidie aan te vragen. Of als je in jouw regio een partnerschap wilt gaan opzetten. De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Babyconnect, Kanaalweg 15 g in Utrecht. We beginnen om 15 uur en eindigen om 17 uur.

Wil jij er ook bij zijn? Meld je dan aan bij Anneke Kamer, a.kamer@carecodex.org. We ontmoeten je graag op 4 februari!

Gebruikers zijn een onmiskenbare factor binnen het actieprogramma Babyconnect. Zij denken mee, beslissen mee, testen, evalueren en reageren. Cliënten, zorgverleners, zorgorganisaties en data-analisten/systeembeheerders worden actief betrokken bij Babyconnect. Zij vormen de vier gebruikersgroepen.