Regio’s die de informatie-uitwisseling in de geboortezorg willen verbeteren, kunnen daar vandaag al mee beginnen. De totale doorlooptijd van start tot subsidie bedraagt circa 13 weken. Om je snel op weg te helpen, hebben we een kort stappenplan opgesteld.

Waar je aan moet voldoen lees je in de beleidsregel, die gepubliceerd is op de site van het ministerie van VWS.

 

Aanvragen in 7 stappen:

1. Ga naar de website van Babyconnectvoor tips, tools, informatie en ondersteuning.

2. Bestudeer de subsidievoorwaarden in de beleidsregel die VWS heeft opgesteld.

3. Formeer een regionaal projectteam en bespreek de voorbereidingen voor aanvraag van de subsidie.

4. Start met het opstellen van het activiteitenplan en de daarin gevraagde documenten aan de hand van de formats op de website van VWS.
Vul de checklist in om te zien of je aan alle subsidievoorwaarden voldoet. Vraag zo nodig advies en ondersteuning bij het programmabureau Babyconnect.

5. Ben je klaar voor de subsidieaanvraag? Stuur alle documenten naar Babyconnect. Babyconnect zal je aanvraag nalopen om te zien of die voldoet aan de subsidievoorwaarden. Zijn er nog aanvullingen of aanpassingen nodig, dan nemen we contact op om de verbeterpunten door te nemen. Ook kunnen we helpen om te zorgen dat de aanvraag aan de subsidievoorwaarden voldoet.

6. Is alles in orde? Vul dan het aanvraagformulier in op de website van VWS. Voeg de gevraagde documenten toe aan het aanvraagformulier.

7. VWS beoordeelt de aanvraag en de minister beslist over de toekenning van de subsidie.

Nieuws

Blog

Share This