Zorgverleners

Als zorgverlener in de geboortezorg werk je op grote schaal multidisciplinair samen en daarbij stel je de cliënt centraal. Zou je niet op elk moment en op elke plaats willen beschikken over de juiste, actuele medische gegevens van je cliënt?
 

Meedoen

Wil jij meedoen? Sluit je dan aan bij de eindgebruikersgroep zorgverleners. We organiseren bijeenkomsten en je kunt in een online omgeving meepraten en meedenken. Ga voor deze omgeving naar de groep voor zorgverleners. 

Veilig en makkelijk

Integrale geboortezorg is een goed idee, maar werkt in de praktijk niet altijd even soepel. Het VIPP-programma Babyconnect ondersteunt zorgverleners en organisaties in de geboortezorg om veilige en makkelijke gegevensdeling in de geboortezorg mogelijk te maken.
 

Wensen en eisen

Aan welke wensen en eisen moet het delen van gegevens in de geboortezorg volgens jou voldoen? Als professional in de geboortezorg weet je als geen ander hoe het beter en gebruiksvriendelijker kan. Jouw kennis is dan ook waardevol voor de landelijke aanpak om tot veilige informatiedeling tussen disciplines te komen.
 

Waarom moet het anders?

Waarom moet digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg écht anders? Gynaecoloog Durk Berks legt dit in onderstaande film uit:

Heb je vragen?

Wil je meer weten over de eindgebruikersorganisatie van Babyconnect? Neem dan contact op met Anneke Kamer, projectleider gebruikersorganisatie.