Data-analisten

Als je zwanger wilt worden, zwanger bent, of net bevallen bent, dan krijg je te maken met verschillende zorgverleners. De cliënt, de zorgverlener, de zorgorganisatie en andere betrokken partijen zoals data-analisten, spelen in het hele zorgproces of in het verbeteren of ondersteunen daarvan een belangrijke rol. Daarom betrekt Babyconnect de eindgebruikers actief bij het VIPP-programma.
 

Meedoen

Data-analisten hebben de juiste gegevens nodig voor onderzoek en kwaliteitsbeheer. Het VIPP-programma Babyconnect is gestart om dit voor elkaar te krijgen. Jouw wensen als data-analist zijn belangrijk. Je kunt daarom meedenken in de eindgebruikersgroep van Babyconnect.

 

We organiseren een aantal keer per jaar een bijeenkomst voor deze eindgebruikersgroep. Daarnaast kun je meepraten in de online omgeving. Ga naar de groep voor data-analisten op ons digitaal platform en sluit je aan!

Digitaal gegevens uitwisselen

In de onderstaande film vertelt een cliënt waarom digitaal gegevens uitwisselen voor haar belangrijk is.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over de eindgebruikersorganisatie van Babyconnect? Neem dan contact op met Anneke Kamer, projectleider eindgebruikersorganisatie.