Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kennistafel Innovatie en beheercyclus Gegegensuitwisseling Geboortezorg

27 september, 11.00 - 12.00

Als je met elkaar veilig en digitaal gegevens wilt uitwisselen, moet je afspraken maken over hoe je dit wilt organiseren, bewaken en beheren. Binnen de geboortezorg is dit door verschillende (landelijke) partijen opgepakt. Samen werken zij aan de innovatie- en beheercyclus (I&B cyclus) veilige digitale gegevensuitwisseling voor de geboortezorg. In deze kennistafel wordt uitleg gegeven over hoe de geboortezorg wil komen tot deze innovatie -en beheercyclus en wat daar voor nodig is.

Deze kennistafel wordt eenmalig aangeboden en is voor projectleiders van regionale partnerschappen en overige geïnteresseerden.

In deze online kennistafel wordt door Claartje Schouten (beleidsadviseur programmabureau VIPP Babyconnect)  uitleg gegeven over de innovatie-en beheercyclus gegevensuitwisseling Geboortezorg. Focus ligt op: Wat wordt bedoeld met een I&B cyclus gegevensuitwisseling Geboortezorg, waarom is er een landelijke I&B cyclus nodig en hoe gaat deze er uit zien?

Er worden antwoorden op vragen gegeven als:

  • Hoe komt de cyclus tot stand: welke partijen denken nu mee aan de vorm van de cyclus.
  • Hoe wordt de cyclus straks in de praktijk gebruikt.
  • Wat ga ik regionaal merken van een landelijke I&B cyclus. En welke verwachtingen liggen er daarbij op landelijk en regionaal niveau als het gaat om innoveren en beheren binnen de digitalisering van gegevensuitwisseling.

Via het aanmeldformulier kun je jezelf aanmelden voor deze kennistafel.

Gegevens

Datum:
27 september
Tijd:
11.00 - 12.00